Operatie keuken – Prelude

Als trotse woningbezitter krijg je opeens een beslissingsbevoegdheid die je als huurder zelden tot nooit zult krijgen. En daarmee natuurlijk ook de bijbehorende zorgen. Kon ik voorheen altijd de schuld op de woningbouwvereniging of verhuurder schuiven, nu ben ik aan de beurt. Maar dat is natuurlijk geen reden om je tegen te laten houden, integendeel. De sky is de limit, mits de sky niet te hoog is natuurlijk.

Mijn eerste grote beslissing over het huis is nu de keuken. De huidige keuken is functioneel maar daar is ook werkelijk alles mee gezegd. Tijd voor een nieuwe dus.

Al vrij snel besloten om voor een Ikea keuken te gaan. Iedereen die ik sprak met zo’n keuken was erg enthousiast en tevreden. En dat ben ik ook graag. Bijkomend voordeel is dat Ikea een programma aanbiedt waarmee je zelf de keuken kunt ontwerpen. Helemaal ideaal natuurlijk hoewel af en toe enige sturing toch wel prettig zou zijn geweest….

Na lang wikken en wegen uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en nu is gisteren de keuken afgeleverd. Uiteraard als een Ikea bouwdoos.

Deze foto’s zijn van de oude keuken. Door de bouw van het huis is het erg lastig om een beetje fatsoenlijk foto’s hier van te maken, hopelijk wordt het toch wel duidelijk.

Geen opmerkingen

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt door ons niet gedeeld.Verplichte velden worden aangeduid met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.