Tegelen

Om de muren te beschermen horen er natuurlijk tegels aan de muur. Delfts blauwe met wijze raadgevingen was nog wel door mijn hoofd geschoten, maar ik luister daar toch niet naar dus zou het zonde zijn van het geld. Uiteindelijk heb ik nu de keuze uit twee soorten. Een antraciet-kleurig gestreepte strakke steen en een grijzige steen met een roestbruine waas erover. Op het werk was men er unaniem over eens dat het de antraciet moest worden. Mijn eerste reactie is dan altijd om dan gelijk de andere te kiezen maar eigenlijk vond ik die ook mooier. Dus daar toch maar voor gekozen.

Voor dat moment. Gisteravond zette ik de tegels op mijn nieuwe aanrechtblad en raakte ernstig in dubio. De bruinkleur past wel erg goed bij het blad en de witte kasten, terwijl de antraciet wat koud en uit de toon leek te vallen. Ook Roy heeft zijn mening hierover gewijzigd. Het zal er op de foto’s waarschijnlijk niet echt uitkomen maar hier een poging om een impressie te geven van beide stenen. Oordeel zelf.

Geen opmerkingen

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt door ons niet gedeeld.Verplichte velden worden aangeduid met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.