Operatie keuken – op naar de climax

Nadat ik thuis was gekomen vandaag moest ik eerst bijkomen van het fietsen, het moordend tempo van Patrick is niet geschikt voor Heeren van Stand. Vervolgens kon ik bijkomen van de metamorfose die mijn keuken ondergaan had. Wat een verschil met de afgelopen dagen. Eventuele twijfels die ik nog had over de uitkomst smelten als sneeuw voor de zon. En met de tegels gaat het vast ook nog wel goedkomen. Ik heb alleen Roy niet kunnen overtuigen van het feit dat Ikea ook goede keukens heeft. Misschien heeft dat te maken met het feit dat hij alles in elkaar heeft mogen schroeven, het zou ook niet ten goede komen van mijn enthousiasme.

Maar het wordt nog wel wat.

Geen opmerkingen

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt door ons niet gedeeld.Verplichte velden worden aangeduid met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.