Operatie keuken -vorm

Vandaag begint de nieuwe keuken vorm te krijgen! De eerste kastjes zijn geplaatst, waarvan enkele zelfs al op de juiste plek. De rest is gewoon geplaatst

. Bij het leveren van de keuken was er 1 doos beschadigd maar mij werd verzekerd dat die doos binnen een week vervangen zou zijn dus no sweat. Gisteren zelf maar eens even gebeld met de vraag hoe het er nu precies voor stond en als ik geluk heb zou het op dinsdag binnen kunnen zijn en dan kan het vrijdag geleverd worden, ruim anderhalve week later. Als ik geluk heb. Blijkbaar is het begrip week toch ruimer dan ik zelf had aangenomen.

Geen opmerkingen

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt door ons niet gedeeld.Verplichte velden worden aangeduid met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.