Operatie keuken

En dan komt het moment dat het echte werk moet gaan gebeuren. Handen uit de mouwen, hard werken, zweet en veel electrische apparatuur; duidelijk iets voor echte mannen. Uiteraard iets dat ik met liefde uit heb besteed. En wel aan de hofleverancier van I’tension, Roy Visscher. Ruim anderhalf jaar geleden heeft hij ons nieuwe kantoorpand verbouwd en sindsdien heeft hij bij meerdere collega’s het interieur mogen bewonderen. Maar terug naar mijn keuken.

De oude keuken is eruit gesloopt en de muren zijn gestuct. Eigenlijk geen idee wat het precies is maar de muren zijn geel dus dat zal dan wel goed zijn.

In de volgende stap zijn de muren weer wit geworden. Het kan zijn dat dat nog steeds bij het stucen hoort, het kan ook zijn dat het weer een andere technische term heeft. Misschien dat ik me toch eens moet gaan verdiepen in dit soort dingen. Dan kan ik tenminste eens meepraten met de rest, met voetbal en auto’s moet ik ook al afhaken.

De oude keuken is in ieder geval naar de sloop. Het werd ook een beetje druk in mijn woonkamer met 2 keukens. 1 nadeel, ik heb dit weekend geen keuken en moet dus leven van magnetronmaaltijden, snackbars en afhaalchinezen. Dus eigenlijk is er weinig verschil :).

Één opmerking

  • Gerjan schreef:

    Is het sleutelwoord minimalisme? Ik zie een design gootsteen op de vierde foto, die wil ik ook!

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt door ons niet gedeeld.Verplichte velden worden aangeduid met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.